Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Stylinggids

Jouw gids naar een unieke sfeer

Je gaat verhuizen en zit vol energie om je huis in te richten. Of je interieur is al een tijdje hetzelfde en je wilt weer eens iets anders. Maar, waar begin je? En hoe kun je een fijne sfeer creëren waarbij de kleuren, meubels, gordijnen en accessoires allemaal op elkaar afgestemd zijn?

De stylinggids gaat jou daarbij helpen: geen dagenlange zoektocht meer, geen frustratie over miskopen. Één gids die je als houvast kunt gebruiken voor álle onderdelen van jouw interieur. Je haalt zo op een laagdrempelige manier een interieurstylist in huis en krijgt een zorgvuldig samengesteld en uitgebreid kleur-, materiaal- en stylingadvies, met échte verf-, stof- en behangstalen. Handig!

De stylinggids bestaat uit ongeveer 50 pagina’s waarin ik je concrete tips geef over bijvoorbeeld kleurdosering, behang of combinaties tussen verf en behang. Ook geef ik je advies over de structuren, materialen en vormen die je kunt gebruiken om de sfeer van jouw keuze te creëren. Aan de hand van inspirerende voorbeelden – in de vorm van sfeerfoto’s en specifieke producten – help ik je om de juiste keuzes te maken. Zodat jouw interieur één kloppend geheel wordt!

Stylinggids

Stijlvol blauw

Ga voor een chique en warm-minimalistische stijl met blauwe en beige kleurtinten die zacht, vriendelijk en ontspannen aanvoelen. Geef je interieur éxtra luxe met blauwe, bruine en beige kleurtinten en met de inzet van velours, glans en glas.

Stylinggids

Natuurlijk groen

Creëer een Scandinavische, industriële sfeer met groene en stoere zwarte accenten. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door de inzet van rotan, hout en ronde vormen. Met warmgeel als accentkleur maak je het af!