Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Raamdecoratie

Advies over passende raamdecoratie

Ben je geen fan van gordijnen? Wil je de inkijk in je huis beperken? Of houd je van de zon, maar schijnt deze toch teveel naar binnen? Dan zijn er hele mooie vormen van raamdecoratie, die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de sfeer in jouw interieur. In de stylinggids adviseer ik je dan ook graag welke raamdecoratie goed past bij de sfeer van jouw keuze.

Soms lastig maar wel belangrijk

Jaloezieën, rolgordijnen, luxaflex: zijn niet de makkelijkste producten maar ze voegen wel veel toe aan jouw interieur. Merk je bijvoorbeeld dat een vrij uitzicht naar buiten heerlijk is, maar dat de keerzijde is dat iedere voorbijganger naar binnen kan kijken? Of vind je veel licht in huis fijn, maar is het volle zonlicht soms toch wat teveel? Dan zijn hier hele functionele én mooie oplossingen voor!

Raamdecoratie kopen?

Ik adviseer je in de stylinggids twee raamproducten die goed passen bij jouw gekozen sfeer en ook nog eens praktisch zien. Hiervoor werk ik met het merk Luxaflex. Zij hebben een mooie en uitgebreide collectie en kunnen maatwerkproducten leveren. Laat je adviseren door een Luxaflex-dealer bij jou in de buurt om te zien wat er mogelijk is voor jouw ramen.