Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Kleuradvies

Gebruik kleur voor meer sfeer

Kleur is heel bepalend in je interieur en als je dit goed toepast, zet je direct een specifieke sfeer neer. Denk aan industrieel en Scandinavisch met Natuurlijk groen, Chique en warm minimalistisch met Stijlvol blauw. Daarom adviseer ik je graag per stylinggids welke kleuren verf het beste zullen bijdragen aan de door jou gekozen sfeer.

Specifiek kleuradvies per stylinggids

In iedere stylinggids zitten minimaal vijf kleuren verwerkt die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ik laat je zien welke kleuren je als basis kunt gebruiken, welke als accentkleur en welke je voor details kunt gebruiken. Ook laat ik je zien welke dosering het beste werkt zodat jouw interieur in balans is: verf bijvoorbeeld een hele muur in de basiskleur, een meubel in de accentkleur of koop een leuke accessoire met de detailkleur.

Kleur komt overal in terug

In de stylinggids worden de kleuren als leidraad gebruikt. Niet alleen voor de verf: het kleurenpallet komt ook terug in het behang, de geadviseerde stoffen en de accessoires. Ik stuur je van iedere kleur een A5-geverfde staal mee, zodat je bij jouw aankopen altijd kunt checken of de kleur past bij het kleurenpallet. Handig!

Verf kopen?

Je kunt met de kleurcode die op de meegeleverde staal staat ieder merk verf laten mengen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Ik maak zelf veel gebruik van Histor, Flexa, Sikkens of RAL maar andere merken kunnen natuurlijk ook. Kies dus zelf welke kwaliteit verf je fijn vindt en voor welke ondergrond je het wilt gebruiken.

Tip: Combineer de kleuren met een gaaf behang die precies past bij het kleurenpallet.