Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Stoffen

Passende exclusieve stoffen

In iedere stylinggids vind je een aantal kwalitatieve stoffen die goed passen bij het kleurenpallet en bijdragen aan de sfeer van jouw keuze. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar de best passende stof! Ik adviseer je welke exclusieve stoffen met een fijne of grove structuur je in kunt zetten als gordijn of om jouw meubels te (laten) stofferen.

Stofstalen in de stylinggids

Bestel je een stylinggids? Dan krijg je voor iedere stof uit de gids een A5-staal, zodat je goed kunt voelen en zien hoe de stof eruit ziet. Het gaat niet alleen om het plaatje, maar om de gehele beleving! Ik leg je in de stylinggids dan ook graag uit hoe je de stoffen kunt combineren met passende verfkleuren, behang of bijvoorbeeld accessoires.

Stof kopen?

Bestel de stof online aan de hand van de shoptips in de stylinggids, of zoek een dealer die jou kan helpen om jouw nieuwe gordijnen op maat te maken. Wil je de stof alleen als subtiel detail terug laten komen? Bekijk dan eens de Kade6-kussens: per stylinggids ontwerp ik kussens met de geselecteerde stoffen, zodat je een compleet geheel kunt creëren!