Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Over Kade6

Van droom naar werkelijkheid

Het begon met een idee, een droom. Om mensen op een eenvoudige manier te helpen een fijne sfeer te creëren in hun huis. En nu is het zover: Kade6 geeft jouw interieur een nieuwe sfeer met de unieke Kade6-stylinggidsen én pakketten!

Mirjam: stylist, designer en ondernemer

Als klein meisje was ik al gek op stoffen, kleuren en materialen. Ik verzamelde alles, veranderde continu mijn kamer en hielp vriendinnetjes met de inrichting van hún kamers. Toen ik ouder werd vertaalde zich dit in het volgen van verschillende interieuropleidingen, ervaring opdoen bij bekende interieurspecialisten, opdrachten uitvoeren bij particulieren en bedrijven en vooral heel veel bezig zijn met kleur, licht, structuur en materiaal. Heerlijk vond ik dat. En nog steeds: Zeker nu ik naast stylist en ondernemer ook designer ben van mijn eigen Kade6-kussenlijn!

Mirjam

Kade6: Interieur, design en sfeer

Het kriebelde al een tijd maar in 2018 was ik er klaar voor: Ik wilde méér mensen kunnen helpen om een unieke sfeer te creëren bij hen thuis. Daardoor ontstond het idee om een stylinggids samen te stellen met uitgebreid kleur-, materiaal en stylingadvies. Hiermee heb je een houvast en kun je tóch op je eigen manier de gewenste sfeer neerzetten. Aanvullend bedacht ik een aantal sfeerpakketten met kwalitatieve accessoires die perfect op elkaar én de sfeer in de stylinggids afgestemd zijn. Zo kun je heel makkelijk een mooie set van accessoires toevoegen aan je interieur. Als ondernemer én liefhebber van stoffen kon ik het niet laten om daarnaast ook unieke kussens te ontwerpen voor ieder pakket. Een mooie toevoeging waar ik zelf enorm van kan genieten, ik hoop jij ook!

De thuisbasis

Naast mijn droom om weer ondernemer te zijn kwam er nog een mooie kans voorbij: Drie jaar geleden kochten mijn vriend en ik een oud huis uit 1888. Een gemeentemonument aan een prachtige sfeervolle straat – in de lente staat de waterkant vol met fantastische roze kersenbloesems! Het was een klushuis: We hebben het volledig gerenoveerd en ontzettend veel geleerd. Bouwplannen afgestemd met de aannemer, muren verplaatst, de keuken volledig vernieuwd en natuurlijk heel veel bezig geweest met de sfeer: prachtig behang, de juiste indeling, kleur en accessoires en natuurlijk vooral een fijne plek om te leven. Mijn zoontje heeft ook zo enorm veel geholpen!

Alleen de naam nog…

Het idee voor de stylinggidsen en pakketten was er, het bedrijfsplan lag klaar, mijn kantoor was ingericht, nu alleen de naam nog… Toen ik op een avond uitgeput maar voldaan op de bank zat met mijn vriend – na maandenlang klussen – zagen we ons adres op een envelop staan: Emmakade 6. En het kwartje viel: Kade6. Mijn droomhuis én mijn droom als ondernemer. De naam is persoonlijk, lekker kort en makkelijk te onthouden. En nu hoop ik dat ik jou vanuit Kade6 kan helpen om jouw huis nóg sfeervoller te maken. Met de pakketten, het extra advies en met het Kade6-gevoel.

Tot snel!

Mirjam