Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Advies

Advies voor de sfeer van jouw keuze

In de stylinggids geef ik uitgebreid kleur-, materiaal- en stylingadvies zodat je een houvast hebt om bijvoorbeeld een Natuurlijk groene of Stijlvol blauwe sfeer te creëren bij jou thuis. Ik werk hierbij alleen met kwalitatieve merken en laat je zien waar je ze kunt kopen. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk en keuzestress!

Ik gids je door de volgende onderdelen van jouw interieur.

Kleur

Het kleurenpallet dat past bij jouw sfeer, de juiste dosering en de specifieke verfcodes zodat je de verf kunt laten mengen.

Lees meer

Kleuradvies pagina uit de stylinggids.

Behang

Opvallende en rustigere prints van kwalitatief behang, dat perfect past bij de kleuren en structuren van jouw gekozen sfeer.
Lees meer

Stof

Stoffen die qua structuur, materiaal en kleur het plaatje compleet maken. Mét tips hoe je ze het beste kunt combineren.
Lees meer.

Raamdecoratie

Niet alleen functioneel maar ook erg mooi als je de juiste producten kiest. Ik laat je opties zien die perfect passen bij jouw sfeer.
Lees meer.

Vloer

Door de grote oppervlakte een enorm belangrijke basis voor jouw interieur. Ik adviseer je welke twee vloeren het beste passen.
Lees meer.

Meubels

Ik laat je materiaalstijlen en vormen zien die bijdragen aan de sfeer van jouw keuze. Meubels zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol!
Lees meer.

Verlichting

Heb je een goede leeslamp, toffe wandlamp of mooie sfeerverlichting nodig? Zorg dan ook dat deze qua stijl, vorm en materiaal past bij het geheel.
Lees meer.

Karpetten

Een karpet of kleed is een fijne sfeermaker in huis. Het brengt een geheel aan in jouw meubels en voelt vaak direct knus en gezellig!
Lees meer.

Kussens

Speciaal voor de stylinggids ontwerp ik kussens die qua stof, structuur, stijl en kleur perfect passen bij de sfeer van jouw keuze.
Lees meer.

Unieke sfeervolle set sierkussens stijlvol blauw Kade6

Unieke sfeervolle set sierkussens stijlvol blauw van Kade6

Accessoires

Ik geef je een richting zodat je weet waar je op moet letten. Of bekijk de speciaal voor jouw samengestelde sfeerpakketten.
Lees meer.

Planten

Planten zijn niet meer weg te denken uit je interieur. Daarom laat ik je zien welke planten het beste passen qua kleur, vorm, grootte en uitstraling.
Lees meer.