Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Veel gestelde vragen

De stylinggids

Wat is een Kade6-stylinggids?

Een Kade6-stylinggids is een zorgvuldig samengestelde houvast met uitgebreid kleur-, materiaal- en stylingadvies, en échte verf-, stof- en behangstalen. Je kiest de sfeer die bij jou past en hoeft zelf niet meer op zoek naar de perfecte kleuren, het behang of passende (gordijn)stoffen.

Ik loods je langs alle onderdelen van jouw interieur zodat je aan de slag kunt met het creëren van jouw nieuwe sfeer. Nu hoef je bijvoorbeeld niet meer te kiezen uit duizenden kleuren, maar uit vijf kleuren die al perfect bij elkaar passen. Lees hier meer over de stylinggids.

Voor wie is de stylinggids?

De Kade6-stylinggids is voor iedereen die graag zelf aan de slag gaat met hun interieur, maar dit niet helemaal alleen wil doen. Het maakt niet uit of je gaat verhuizen en alles vanaf nul wilt inrichten, een complete metamorfose wilt voor je interieur of alleen een deel wilt aanpakken: in de stylinggids vind je voldoende houvast om snel aan de slag te gaan en een sfeer te creëren die perfect in balans is.

Wat staat er in de stylinggids?

In de stylinggids vind je uitgebreid kleur-, materiaal- en stylingadvies, en échte verf-, stof- en behangstalen. Ik loods je langs de volgende onderdelen:

Specifiek advies:

Algemeen advies:

Waar vind ik de kortingscodes?

Bij aankoop van een stylinggids krijg je unieke Kade6-kortingscodes voor extra voordeel. Deze stuur ik per e-mail naar je toe, zodat je ze kunt gebruiken om behang, planten, sfeerpakketten en Kade6-kussens te bestellen. Dat scheelt weer!

Hoe zorg ik dat de sfeer past bij mijn huidige meubels?

Je hebt al een stylinggids met specifieke sfeer gekozen, top. Daarin kun je zien of jouw huidige meubels nog passen bij de nieuwe sfeer die je wilt creëren. Kom je er zelf niet uit? Mail me dan waar je vastloopt, dan denk ik met je mee!

Hoe lang kan ik een stylinggids te bestellen?

Er is geen specifieke einddatum. Maar ik werk met een aantal merken die opgenomen zijn in de stylinggids. Als er bij hen belangrijke producten uit de collectie gaan is de stylinggids niet meer compleet en zal ik deze niet meer aanbieden. Daarnaast blijf ik natuurlijk door ontwikkelen, op basis van nieuwe trends en nieuw aanbod. Dus zie je een sfeer ziet die goed bij je past? Bestel dan direct de stylinggids zodat je ermee aan de slag kunt!

Met welke merken werkt Kade6?

Kwaliteit, service en een uniek aanbod zijn enorm belangrijk voor het concept van Kade6. Daarom maak ik steeds bewuste keuzes in de kwalitatieve merken waarmee ik samenwerk. Op dit moment zijn dit:

Op het gebied van kleur:
Flexa, Histor, Sikkens, Ral

Op het gebied van behang:
Casamance en Kek Amsterdam

Op het gebied van stof, raamdecoratie, aankleding en vloeren:
Lifestyle-interior, Kobé, Casamance en Luxaflex

Op het gebied van meubels:
Hübsch, HKliving, Zuiver en Pass Partout

Op het gebied van verlichting en accessoires:
Hübsch, D&M, Mojoo, Zuiver, HKliving

Kan ik advies krijgen hoe ik de stylinggids in mijn huis kan gebruiken?

In de stylinggids vind je uitgebreid advies over kleuren, materiaal en styling. Als het goed is kom je zelf al een heel eind! Loop je toch nog vast of wil je extra interieuradvies? Mail me dan op mirjam@kade6.nl, dan bekijken we samen hoe ik je verder kan helpen!

De sfeerpakketten (accessoires)

Wat is een Kade6-sfeerpakket?

Een sfeerpakket bestaat uit een aantal zorgvuldig samengestelde accessoires die perfect aansluiten bij de sfeer van de Kade6-stylinggidsen. Je kunt zo in één keer een deel van jouw inrichting stylen, doordat alle kleuren, structuren en details van de accessoires precies bij elkaar passen. Heb je geen stylinggids? Geen probleem, ook dan kun je gewoon de sfeerpakketten bestellen om extra sfeer toe te voegen aan jouw interieur!

Waarom een sfeerpakket in plaats van losse accessoires?

Kade6 is ontstaan vanuit het idee om mensen op een eenvoudige manier te helpen een fijne sfeer te creëren in huis. Vanuit mijn ervaring als stylist en ontwerper weet ik dat het voor klanten behoorlijk lastig kan zijn de juiste kleuren, materialen en structuren bij elkaar te combineren. Daarnaast is er zóveel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Door één sfeerpakket aan te bieden, mét specifieke stylingtips, haal je op een laagdrempelige manier de interieurstylist in huis en zorg je dat al jouw accessoires bij elkaar passen.

Wat zit er in een sfeerpakket?

Dit verschilt per pakket. Soms zijn het een aantal plantenpotten met een unieke eyecatcher, soms is het een plaid met gave kussens en draadmanden. De sfeerpakketten passen bij een specifieke, door mij ontwikkelde stijl, zoals ‘Stijlvol blauw’ en ‘Natuurlijk groen’. Je kunt er altijd direct een gave opstelling mee maken. Ik laat je zien hoe je dit het beste kunt doen!

Ga je voor meerdere sfeerpakketten? Dan krijg je éxtra korting!
Ga je voor een plantenopstelling? Dan kun je jouw nieuwe planten met korting bestellen bij 123planten.nl. Fijn!

Kan ik losse accessoires bestellen?

De accessoires in een sfeerpakket zijn helaas niet los te bestellen. Ik bied je namelijk graag een compleet en zorgvuldig samengestelde combinatie van accessoires zodat je een unieke opstelling kunt creëren met één sfeerpakket. Er is één uitzondering: De speciaal voor een thema ontworpen kussens van Kade6 kun je wél bijbestellen. Bekijk de mogelijkheden hier!

Hoelang zit een sfeerpakket in de collectie?

Er is geen specifieke einddatum: zolang er vraag is naar een sfeerpakket kan deze besteld worden. Hier zitten wel twee ‘maren’ aan vast: ik werk met bestaande merken, dus het kan voorkomen dat een accessoire niet voorradig is of uit hun collectie gaat. Het sfeerpakket is dan niet meer compleet en wordt dan niet meer aangeboden. Ook blijf ik doorontwikkelen en nieuwe sfeerpakketten samenstellen – op basis van nieuwe trends en nieuwe collecties – waardoor een ander sfeerpakket kan komen te vervallen. Dus: Zie je een sfeerpakket waarvan de accessoires precies zijn wat je zoekt? Bestel deze dan snel zodat je zeker weet dat je er mee aan de slag kunt!

Als ik een sfeerpakket bestel, hoe kan ik dan mijn huis stylen?

Je kiest eerst welke accessoires en welke sfeer het beste bij jou passen. Zodra je het sfeerpakket thuis hebt kan de uitpakpret beginnen. Naast de accessoires vind je in je sfeerpakket ook meer uitleg en tips over hoe je de accessoires kunt combineren en waar je ze neer kunt zetten. Met behulp van duidelijke foto’s gaan we samen jouw interieur stylen!

Kan ik advies krijgen hoe ik het sfeerpakket in mijn huis kan stylen?

In het sfeerpakket vind je meer advies over hoe je de accessoires kunt combineren en waar je ze neer kunt zetten of op kunt hangen. Kom je er niet uit? Mail of app me dan jouw vraag, dan kijk ik of ik je verder kan helpen!

Algemeen

Met welke merken werkt Kade6?

Kwaliteit, service en een uniek aanbod zijn enorm belangrijk voor het concept van Kade6. Daarom maak ik steeds bewuste keuzes in de merken waarmee ik samenwerk. Op dit moment zijn dit op het gebied van kleur: Flexa, Histor, Sikkens, Ral. Op het gebied van behang: Casamance en Kek Amsterdam. Op het gebied van stof, raamdecoratie, aankleding en vloeren: Lifestyle-interior, Kobé, Casamance en Luxaflex. Op het gebied van meubels: Hübsch, HKliving, Zuiver en Pass Partout. Op het gebied van verlichting en accessoires: Hübsch, D&M, Mojoo, Zuiver, HKliving.

Ik wil heel graag mijn nieuwe interieur delen op social media, mag dat?

Heel leuk! Je kan Kade6 noemen door @kade6design te taggen. Houd de Facebookpagina, Instagram en Pinterest van Kade6 in de gaten voor meer tips over hoe je jouw nieuwe accessoires neer kunt zetten of kunt veranderen tijdens feestdagen of nieuwe seizoenen.

Ik wil graag specifiek interieuradvies voor mijn huis, kan dit via Kade6?

In de Kade6-stylinggids vind je uitgebreid kleur-, materiaal- en stylingadvies zodat je zelf aan de slag kunt. Ook kun je met de sfeerpakketten extra accessoires toevoegen die perfect passen bij de sfeer van jouw keuze. Loop je toch nog vast of wil je extra interieuradvies? Mail me dan op mirjam@kade6.nl, dan bekijken we samen hoe ik je verder kan helpen!

Retour en garantie

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen waarin je jouw bestelling retour kunt sturen. Stuur dan een mail naar info@kade6.nl met vermelding van je ordernummer. Het liefst hoor ik ook waarom je het retour stuurt: zo kan ik een nóg betere service leveren aan de volgende klant.

Er gelden een aantal voorwaarden:

 • De stylinggids kun je na de retourmelding inleveren bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Zorg voor een track and trace code en bewaar deze goed zodat we altijd kunnen achterhalen waar jouw pakketje is. Na ontvangst en controle of alles er goed uitziet wordt het bedrag, inclusief de verzendkosten bij het bestellen van de stylinggids, teruggestort op jouw rekening.
 • De pakketten, zoals de sfeerpakketten en sierkussens, kunnen worden ingeleverd bij een PostNL-punt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het bedrag van jouw bestelling wordt na ontvangst van het complete, en goed ingepakte pakket teruggestort, inclusief de initiële verzendkosten.
 • Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Voor het retourneren van een bestelling moet je rekening houden met de volgende bedragen:

 • Stylinggids: PostNL vanaf: €4,10
 • Sfeerpakket en/of kussens inleveren PostNL vanaf: €6,75

Kan ik een accessoire uit een sfeerpakket ruilen?

In principe niet. De accessoires worden als geheel pakket verkocht en kunnen daarom niet los teruggestuurd worden. Mocht er iets mis zijn met een van de accessoires bij ontvangst van jouw bestelling, lossen we dat natuurlijk samen op!

Zit er garantie op de producten?

Ik vind het heel belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe accessoires: meld eventuele klachten over de kwaliteit daarom zo snel mogelijk. We kijken dan samen naar een passende oplossing! Is jouw accessoire al beschadigd tijdens transport? Laat het me dan ook weten via info@kade6.nl zodat ik voor je aan de slag kan.

Kussens, behang en planten

Kan ik de Kade6-kussens wassen?

De Kade6-kussens bestaan uit de stoffen katoen, polyester en dralon. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor de reguliere was: zorg dat je de kussenhoezen op handwas wast of laat ze reinigen door een specialist. Het wasvoorschrift is ook terug te vinden in het kussen. De binnenkussens kun je wassen op 40 graden.

Kunnen de Kade6-kussens retour gestuurd worden?

Jammer dat je niet tevreden bent over jouw nieuwe kussen(s)! Wanneer je deze los hebt besteld (en de kussens niet onderdeel zijn van een pakket) kun je me mailen op info@kade6.nl met vermelding van het ordernummer en het liefst ook de reden waarom je het kussen retour stuurt. Zo kan ik jou en de volgende klant nóg beter helpen.

Hoe kan ik het behang bestellen?

Je kunt de geadviseerde behangsoorten direct bij Kade6 bestellen. Heb je een stylinggids gekocht? Dan krijg je een kortingscode per mail gestuurd. Dat scheelt weer!

Is het behang makkelijk te gebruiken?

De behangsoorten die worden geadviseerd bij de stylinggidsen zijn van hoge kwaliteit en je kunt er goed mee werken. Let op: sommige behangsoorten zijn breder dan de reguliere maat en daardoor iets lastiger te verwerken.

Kan het behang retour gestuurd worden?

Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Hoe weet ik hoeveel behangrollen ik nodig heb?

De eerste stap is om te kijken of een behangsoort een patroon heeft of niet, dit staat duidelijk aangegeven bij de bestelpagina van het behang.

Behang zonder patroon:

 1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
 2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
 3. Deel de lengte van de behangrol (aantal meters) door de hoogte van de muur: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit naar beneden af zodat je straks niet tekort komt.
 4. Deel het getal uit stap 2 (aantal banen uit een rol) door het getal uit stap 3 (aantal banen die je nodig hebt). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Behang met patroon:

 1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
 2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
 3. Deel de hoogte van de muur door de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is het aantal patronen dat je nodig hebt om het patroon op de muur te plakken. Rond dit naar boven af.
 4. Vermenigvuldig het aantal patronen (stap 3) keer de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is de lengte van een baan die je nodig hebt.
 5. Deel het aantal meters op de rol door de hoogte van de baan (getal uit stap 4): het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit af naar beneden.
 6. Deel het aantal banen die je nodig hebt (getal uit stap 2) door het aantal banen uit een rol (getal uit stap 5). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Kom je er niet uit of heb je geen ervaring met behangen? Schakel dan een expert in om je te helpen!

Hoe kan ik planten met korting bestellen?

Alle door Kade6 geadviseerde planten zijn bij 123planten.nl te bestellen, mét Kade6-korting. Bij jouw stylinggids en sfeerpakket ontvang je namelijk een unieke code waarmee je jouw favoriete planten met korting besteld.

Bestellen en bezorging

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn altijd €4,95 per bestelling en vanaf €99,- is de bezorging gratis.
Alle producten zijn ook gratis af te halen in Bodegraven. Leuk om je in het echt te ontmoeten!

Op welke manieren kun je betalen?

Je kunt betalen via iDeal. Zodra de betaling ontvangen is wordt je bestelling verstuurd.

Wat is de levertijd van een pakket?

Na je bestelling ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de verzending. Je kunt uitgaan van de volgende levertijden:

 • De Kade6-stylinggidsen hebben een levertijd van maximaal 5 werkdagen.
 • De sfeerpakketten en kussens hebben een levertijd van maximaal 5 werkdagen.
 • Het behang heeft een iets langere levertijd, de levertijd ligt tussen de 5 tot 10 werkdagen.

Hoe groot is de doos die bezorgd gaat worden?

Dit verschilt per pakket: de stylinggids past door de brievenbus en de sfeerpakketten, behang en kussens worden in stevige dozen verzonden.

Er is iets beschadigd tijdens de bezorging, wat nu?

Vervelend om te horen! De bestellingen worden zo goed mogelijk beschermd maar helaas kan het gebeuren dat er toch iets beschadigd raakt tijdens transport. Stuur een foto naar info@kade6.nl met een omschrijving van de beschadiging zodat ik je verder kan helpen.