Geef jouw interieur een unieke sfeer met de Kade6-stylinggids! Bekijken »

Éclosion 74931222

€ 650,- Incl. BTW

Deze sfeervolle wall panel wordt een echte eyecatcher in jouw interieur. Dit paneel heeft een standaard afmeting van 2,72 m breed en 3 m hoog en bestaat uit 4 banen van 68 cm breed, zodat dit makkelijk te verwerken is op de muur. Het speelse patroon van bladeren, bloemen en gras in de verschillende terracotta en grijsgroene tinten geven een mooi natuurlijk effect in jouw interieur. Vind je de kleuren iets te aanwezig? Dit mooie behang is er ook in een zwart-wit uitvoering. Iets meer ingetogen, maar toch iets unieks!

Twijfel je over het behang of de kleur?

Voor een kleine vergoeding van €1,95 kun je een staal ontvangen om het behang en de kleur te beoordelen bij jouw in huis. De staal heeft minimaal het A5 formaat. Maak je uiteindelijk de keuze om het behang te bestellen? Dan worden deze gemaakte kosten van het bestelbedrag gehaald.
Behangstaal aanvragen »

Breedte: 2,72 m (4 banen, 68 cm breed)
Hoogte: 3 m
Kleur: groen en terracotta
Materiaal: vlies

Naam: Éclosion
Artikelnummer: 74931222
Collectie: Panoramas
Merk: Casamance

Behang met standaard maat:

Dit behang wordt in een standaard maat geproduceerd en is alleen als volledig paneel te bestellen. Het behang kan wel door geplakt worden, het patroon loopt door op het volgende paneel.

Kom je er niet uit? Ik kijk graag even met je mee. Stuur mij een mail op mirjam@kade6.nl of een bericht op 06 – 589 02 928

Behang met patroon

  1. Meet de breedte en hoogte van de muur die je wilt behangen.
  2. Deel de breedte van de muur door de breedte van het behang: het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je nodig hebt. Rond dit naar boven af.
  3. Deel de hoogte van de muur door de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is het aantal patronen dat je nodig hebt om het patroon op de muur te plakken. Rond dit naar boven af.
  4. Vermenigvuldig het aantal patronen (stap 3) keer de lengte van het patroon: het getal dat hier uit komt is de lengte van een baan die je nodig hebt.
  5. Deel het aantal meters op de rol door de lengte van de baan (getal uit stap 4): het getal dat hier uit komt is het aantal banen dat je uit een rol haalt. Rond dit af naar beneden.
  6. Deel het aantal banen die je nodig hebt (getal uit stap 2) door het aantal banen uit een rol (getal uit stap 5). Rond dit naar boven af: je weet nu hoeveel rollen je nodig hebt.

Kom je er niet uit? Ik kijk graag even met je mee. Stuur mij een mail op mirjam@kade6.nl of een bericht op 06 – 589 02 928

Behang wordt geprepareerd in speciale kleurbaden, waardoor iedere batch een uniek nummer krijgt. Er kunnen kleine kleurverschillen ontstaan tussen de batches waardoor het helaas niet mogelijk is om de behangrollen retour te sturen. Reken daarom goed uit hoeveel behangrollen je nodig hebt. Het behang dat jij opgestuurd krijgt zal overigens altijd uit dezelfde batch komen: in jouw bestelling zullen dus geen kleurverschillen zitten!

Geen zin om zelf te behangen?

Schakel dan de vrouwelijke behangers in: twee dames die jouw kwalitatieve behang naadloos op de muur krijgen. Zo makkelijk kan het zijn!